El Servei de Traumatologia de l’Hospital General, present en el XVIII FESSH Congress

 a Institució
La ciutat Belek-Antalya (Turquia) va acollir del 29 de maig a l’1 de juny el XVIII FESSH Congress (Federation of European Societies for Surgery of the Hand).
El Servei de Traumatologia de l’Hospital General del Parc Sanitari no va faltar a aquesta cita centrada en la cirurgia de la mà. Concretament, van assistir el Dr. Óscar Izquiero i el Dr. Juan Castellanos que van presentar el treball “Treatment of severe partial axonotmesis” en forma de comunicació oral.
Estar presents en aquest congrés i tenir l’oportunitat de presentar aquest treball ja ha estat un èxit i és que només 6 comunicacions de representants espanyols van ser admesos en aquest congrés, un dels més prestigiosos en l’àmbit de la cirurgia de la mà.
El treball “Treatment of severe partial axonotmesis” tracta un tema poc estudiat com és l’axonotmesi, una lesió incompleta del nervi perifèric. És un estudi important donat que és una de les poques sèries a nivell mundial en la que tots els nervis estan afectats per aquesta lesió, i aquest fet representa un important avanç per al seguiment de la història natural d’aquesta malaltia i per poder conèixer com la cirurgia sobre el nervi perifèric afecte pot modificar-la.
Per més informació podeu fer clic aquí 
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search