El Servei d’Otorinolaringologia organitza el I Curs teòric-pràctic de Cirurgia Plàstica Facial per ORL

 a Institució
El passat divendres 11 de maig es va dur a terme el I Curs teòric-pràctic de Cirurgia Plàstica Facial per a ORL, organitzat pel Servei d’Otorinolaringologia de l’Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu conjuntament amb l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus i el Departament d’Anatomia de la Universitat de Barcelona.
Va ser un curs innovador donada la seva temàtica. Van repassar-se tècniques quirúrgiques de cirurgia plàstica facial (Otoplàstia, Rinoplàstia, Biefaroplàstia i Lifting facial)  i va complementar-se amb la pràctica en cadàver criopreservat.
El curs fou dirigit pel Servei d’Otorinolaringologia de l’Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu amb el Dr. Rafael Vera al capdavant i comptà també amb la col·laboració del Dr. José Luis López Negre del Servei de Cirurgia General i professor d’Anatomia Humana de la Universitat de Barcelona.
Destacar que, com a professor invitat, va assistir-hi el Dr. Manuel Tomàs, Cap del Servei d’ORL de l’Hospital de Son Espases de Palma de Mallorca, expert en la matèria.
Aquest I Curs teòric-pràctic de Cirurgia Plàstica Facial per a ORL ha estat un èxit rotund tant de participació com d’organització i s’espera repetir edició el proper any.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

Start typing and press Enter to search