El Servei d’Otorinolaringologia organitza el I Curs teòric-pràctic de Cirurgia Plàstica Facial per ORL

 a Institució
El passat divendres 11 de maig es va dur a terme el I Curs teòric-pràctic de Cirurgia Plàstica Facial per a ORL, organitzat pel Servei d’Otorinolaringologia de l’Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu conjuntament amb l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus i el Departament d’Anatomia de la Universitat de Barcelona.
Va ser un curs innovador donada la seva temàtica. Van repassar-se tècniques quirúrgiques de cirurgia plàstica facial (Otoplàstia, Rinoplàstia, Biefaroplàstia i Lifting facial)  i va complementar-se amb la pràctica en cadàver criopreservat.
El curs fou dirigit pel Servei d’Otorinolaringologia de l’Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu amb el Dr. Rafael Vera al capdavant i comptà també amb la col·laboració del Dr. José Luis López Negre del Servei de Cirurgia General i professor d’Anatomia Humana de la Universitat de Barcelona.
Destacar que, com a professor invitat, va assistir-hi el Dr. Manuel Tomàs, Cap del Servei d’ORL de l’Hospital de Son Espases de Palma de Mallorca, expert en la matèria.
Aquest I Curs teòric-pràctic de Cirurgia Plàstica Facial per a ORL ha estat un èxit rotund tant de participació com d’organització i s’espera repetir edició el proper any.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search