El Servei d’Urologia del Parc Sanitari Sant Joan de Déu present en el 31è Congrés de la European Association of Urology (EAU)

 a Institució
 L’Euro Auditorium va ser el lloc escollit per dur a terme la sessió plenària sobre Cirurgia Reconstructiva, en la que el nostre Servei d’Urologia va presentar un vídeo sobre una tècnica pròpia de substitució uretral dissenyada i realitzada a l’Hospital General del Parc Sanitari.
En el vídeo, de 8 minuts de durada, es pot observar com se soluciona un cas de destrucció iatrogènica de la uretra ocasionat per la col·locació d’un stent o pròtesi uretral que obligava al pacient a portar una sonda vesical suprapúbica de forma permanent.
La singularitat de la tècnica d’uretroplàstia consisteix a construir, en un sol temps quirúrgic, una nova uretra que substituirà la danyada o desapareguda utilitzant empelts i penjalls de pell escrotal depilada del propi pacient.
Des de la creació l’any 2005 del Servei d’Urologia al centre, s’ha utilitzat aquesta tècnica per reconstruir amb èxit la uretra de 117 pacients.
Aquesta ha estat la primera vegada que el Servei d’Urologia del Parc Sanitari ha presentat el seu treball original de reconstrucció uretral en l’àmbit de l’European Association of Urology (EAU).

 

Per al Servei d’Urologia del Parc, el reconeixement dels professionals europeus en l’àmbit de l’urologia és un estímul més per seguir avançant en la labor de recerca bàsica i d’innovació quirúrgica amb el propòsit d’oferir una solució reconstructiva als pacients que pateixen estenosi o estretor d’uretra.

 

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search