El Servei d’Urologia, referent de la tècnica d’uretroplàstia

 a Institució
El Servei d’Urologia de l’Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu s’ha convertit en referent de la tècnica d’uretroplàstia. Tècnica quirúrgica ideada i dissenyada pel Professor José María Gil-Vernet durant la dècada dels anys 60 i que, sens dubte, és un dels cirurgians més importants en l’àmbit de la cirurgia urològica del segle XX.
El Servei d’Urologia de l’Hospital General ha aprés la cirurgia reconstructiva de la pròpia mà del Professor Gil-Vernet i, poc a poc, s’ha anat convertit en referent en aquest àmbit. Per aquest motiu, el passat 1 d’agost es va portar a terme la gravació d’una cirurgia de reconstrucció uretral, mitjançant la tècnica BAES-flap, per tal de deixar patent les importants innovacions en aquest camp i explicar els avenços en cursos i congressos. Gravació en la qual va participar molt activament el Professor Gil-Vernet amb les seves observacions i els seus comentaris.
Durant l’any 2012, 8 pacients que patien una estenosi uretral complexa van ser redirigits cap al Servei d’Urologia de l’Hospital General del Parc Sanitari per tal de ser sotmesos a aquesta cirurgia. Una tècnica que suposa una nova esperança per als que pateixen aquesta patologia i que els hi ofereix una millor qualitat de vida.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search