El Servei d’Urologia, referent en tècniques de cirurgia reconstructiva urogenital

 a Institució
El Servei d’Urologia de l’Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu s’està convertint en referent en tècniques de cirurgia reconstructiva urogenital, tècnica que ja està desenvolupant des de fa diversos anys.
Tant és així, que el passat 17 de desembre un grup d’uròlegs de Palma de Mallorca van visitar l’Hospital General per conèixer de primera mà aquestes tècniques. Van poder participar en una sessió quirúrgica per tal de viure en directe la resolució d’un cas complicat d’estenosi uretral amb fistulització uretrocutània i incurvació peniana remès al Parc Sanitari Sant Joan de Déu des d’un hospital de l’ICS.
Durant 6 hores, el pacient va ser sotmès a una cirurgia reconstructiva precisant, per a la solució del seu problema, l’obtenció d’empelts de mucosa oral i el tallat de penjalls cutanis.
S’ha de destacar que al llarg d’aquest 2015, s’han intervingut una trentena de pacients afectats d’aquesta patologia implantant, en molts d’ells, tècniques quirúrgiques de disseny i desenvolupament propi. Fet que s’ha pogut portar a terme gràcies a l’experiència acumulada – el grup ha intervingut a més de 250 pacients – i al treball en direcció anatòmica que membres del Servei d’Urologia, amb la col·laboració del Dr. López Negre, realitzen a la Facultat de Medicina.
La European Urology Association ha fet, recentment, un reconeixement a aquest gran treball. A la primavera del 2016, celebrarà el seu congrés a Munich i ha acceptat que es presenti un vídeo demostratiu d’una de les tècniques dissenyades, amb bons resultats, a l’Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
Des d’aquestes línies, volem felicitar tant al Servei d’Urologia com al de Diagnòstic per la Imatge i Anestèsia per la seva manera de fer i la seva implicació vers les persones que atenem.
 
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search