El taller d’espelmes del Programa d’Acció Solidària compleix el seu primer any en funcionament

 a Institució
 Ara fa poc més d’un any, va començar a funcionar el taller d’espelmes que es realitza des del Programa d’Acció Solidària. No ha estat un projecte fàcil però les ganes dels usuaris i l’empenta dels professionals del programa han fet realitat aquesta iniciativa.
Tot va començar l’any 2011 quan usuaris i professionals van participar en un curs de formació organitzat conjuntament amb l’Associació de Familiars del Baix Llobregat. Pocs mesos desprès, al gener del 2012, el Programa d’Acció Solidària va impulsar la posada en marxa del taller d’espelmes i va posar a disposició d’usuaris i professionals tot el material necessari per començar a funcionar.
Desprès d’un període d’aprenentatge i especialització, va començar a rutllar el taller i els productes elaborats van integrar-se dins el catàleg de productes que s’ofereixen des d’Acció Solidària. De fet, és un dels productes amb millor acollida i s’han fet servir com a regal per a ponents i participants en diversos congressos, jornades i cursos que s’han celebrat al Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
El Programa d’Acció Solidària neix a iniciativa dels usuaris i professionals dels Serveis de Rehabilitació Comunitària del Baix Llobregat amb la intenció d’ajudar les persones que més ho necessiten. El articles artesanals realitzats es posen a la venda i la recaptació es destina a projectes solidaris que es decideixen a les assembles.
En el que portem d’any 2012, s’ha realitzat una donació:
  • 300 euros a la Fundació Arrels. Ajuda a la reinserció de persones que viuen al carrer (www.arellsfundacio.org)
A més a més, s’ha visitat les instal·lacions de Aldeas Infantiles a Sant Feliu de Codines (http://aldeesinfantils.org) arrel la donació que va fer-se al centre el passat mes de novembre.
Enhorabona per la feina realitzada!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search