El treball social: creant i construint

 a Institució
​El Parc Sanitari Sant Joan de Déu juntament amb l’Ajuntament de Sant Boi, el Centre Assistencial Geriàtric Benviure, la Llar Sant Josep i el Centre de desenvolupament infantil precoç de Sant Boi col·laboren en la jornada que se celebrarà a la Sala d’Actes de Cal Ninyo (c/ Joan Bardina, 46 – Sant Boi de Llobregat).
Des de fa 15 anys, el grup de treballadors socials de Sant Boi treballen per mantenir un espai de trobada per tractar temes específics de la professió, intercanviar experiències, ampliar el coneixement i fomentar el treball en xarxa.
El context social actual és molt variant: creixen les necessitats, als professionals del treball social se’ls fa demandes concretes per donar resposta a les desigualtats socials… El coneixement científic, l’anàlisi, la investigació, la reflexió i la construcció del teixit social són característiques pròpies d’aquesta disciplina.
“El treball social: Creant i Construint”, pretén ser una jornada de reflexió en aquest sentit a banda de compartir amb totes les persones que han deixat petjada en el grup i les/els professionals del treball social de Sant Boi, el reconeixement com a Grup de Treball Social del Col·legi Oficial de Diplomats en Treball Social i Assistents Socials de Catalunya.
La inscripció per aquesta jornada és gratuïta i teniu temps fins el proper 25 de març. Al final del dia es lliurarà un certificat d’assistència.
Podeu consultar el programa de la jornada:
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search