El VII Torneig de Futbol Sant Joan de Déu, un exemple d’integració

 a Institució
​Fa més de 10 anys que els usuaris dels Serveis de Rehabilitació del Baix Llobregat van formar l’equip de futbol que representa el Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Des d’aleshores, s’ha participat en diferents tornejos tant a nivell nacional com internacional i el Torneig de Futbol del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, que aquest any ha arribat a la seva setena edició, s’ha convertit en una cita anual ineludible.
El torneig s’ha disputat aquest any novament al Camp de Futbol Almeda de Cornellà de Llobregat, ha contat amb la participació de sis equips i ha acabat amb la victòria del Cornellà que va imposar-se en la final al Santa Coloma per 3 a 1.
El torneig, organitzat pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu, compta amb la col·laboració  de la Secretària General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna i el RCD Espanyol.
A l’entrega de premis hi van assistir el Germà Santiago Ruiz, Superior de la Comunitat de Sant Boi presentant de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu la Dr. Josep Maria Otin, Adjunt a la Direcció de l’Àmbit Salut Mental del Parc la Sra. Montserrat Pérez Lancho, Tinenta d’Alcalde de Cornellà de Llobregat el Dr. Jaume Bantulà, Director del grau de CAFE de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna  l’equip femení del RCD Espanyol i Javi López, integrant del primer equip del conjunt blanc i blau.
Sense el suport solidari de totes aquestes institucions no seria possible portar a terme aquestes accions d’educació i participació ciutadana que tenen com a objectiu proporcionar coneixement i difusió de la malaltia mental i lluitar contra l’estigma social associat tradicionalment a aquesta malaltia.
Enhorabona a tots i fins l’any vinent!!!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search