Eleccions al Col.legi Oficial d’Infermeres/ers de Barcelona 2011

 a Institució
​Les noves tendències en el sistema sanitari obliguen a reformular el rol del professional infermer/a per tal d’anticipar-se als canvis futurs.
S’avança cap a un model enfocat a la gestió de la cronicitat i l’atenció de la dependència, on el pes del procés assistencial es desplaça cap a l’usuari. Un usuari que cada dia està més informat i que, per tant, és més exigent. També cal tenir en compte la situació econòmica actual que condiciona i molt la manera d’afrontar els reptes amb solvència i determinació.
El Col·legi Oficial d’Infermeres/ers de Barcelona està format per 37.000 col·legiats i el proper 19 de maig celebra les seves eleccions. El Parc Sanitari Sant Joan de Déu està representat en una de les candidatures que porta el nom de “Q+ Quorum per Infermeres” de la mà de Jordi Quilez i Jover, adjunt a la direcció d’infermeria del Parc.
Sota el lema “Sabem d’on venim, sabem on volem anar”, aquesta candidatura formada per 19 persones pretén portar el canvi al Col·legi mitjançant la coneixença del sistema sanitari, de les necessitats que planteja la ciutadania i de la pròpia professió.
Per més informació respecte aquesta candidatura podeu consultar el següent linK:
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search