Els Caps de Servei de Cirurgia dels Hospitals de Catalunya es reuneixen al Parc Sanitari Sant Joan de Déu

 a Institució

 

La reunió del Col·lectiu de Caps de Servei de Cirurgia dels Hospitals de Catalunya és una cita important en el calendari mèdic. De fet, tres són les reunions que es fan cada any i la primera d’aquest 2011 s’ha celebrat a l’Hospital General amb el suport de la Societat Catalana de Cirurgia.
El Dr. David Parés, cap del Servei de Cirurgia General i Digestiva del Parc Sanitari, ha estat l’encarregat d’organitzar aquesta reunió que va quedar inaugurada per la Dra. Cristina Garcia, Directora Assistencial del centre. Sobre la taula, després, es va discutir el tema de debat que ha estat analitzat per tots els responsables del Servei de Cirurgia que han acudit a la cita: “La Colecistectomia laparoscòpica per colelitiasi”.
Aquestes reunions són organitzades de forma rotatòria pel Cap de Servei designat pel col·lectiu per la seva trajectòria o perquè l’hospital on treballa ha estrenat les seves noves instal·lacions.
La reunió, com era d’esperar, ha estat tot un èxit i els assistents han quedat encantats amb les noves instal·lacions de l’Hospital de Sant Boi. Tots els Caps de Servei de Cirurgians dels Hospitals de Catalunya han quedat emplaçats per la propera reunió que se celebrarà en uns mesos.

 

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search