Els dispositius de Cerdanyola i Ripollet, presents a la ciutat

 a Institució
Els serveis dels qual disposa el Parc Sanitari Sant Joan de Déu a Cerdanyola i Ripollet no podien estar més implicats en la seva població. Recentment el Servei de Rehabilitació Comunitària de Cerdanyola ha signat tres convenis de col·laboració que beneficien tant als usuaris/es dels serveis com a les fundacions/institucions vinculades.
El primer d’ells s’ha signat entre la Fundació Tallers per a la realització d’un espai formatiu-laboral en el CET Jardineria de la Fundació Tallers.
El segon que s’ha establert ha estat amb la Fundació Catalònia. Un conveni que permetrà la realització d’un espai formatiu-laboral al CET Flor de Maig/Montserrat Montero.
L’últim és amb el Patronat Municipal d’Ocupació que ofereix el servei R-Bici als/les ciutadans/es de Ripollet. Segons aquest conveni, estableix una col·laboració en relació al préstec de bicicletes als usuaris i usuàries del SRC Cerdanyola per tal d’afavorir la realització d’activitats de sortida en bicicleta.
L’activitat en aquests serveis no s’atura i es que fa unes setmanes van celebrar la ja seva tradicional jornada “Activa’t per la Salut Mental”. Jornada que aquest any ha arribat a la seva quarta edició i que promou l’esport com a eina en l’àmbit de la salut mental.
260 persones van estar presents en aquesta cita entre esportistes, estudiants de Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-Universidad Ramón Llull, Creu Roja i públic que va presenciar la competició.
L’enfocament d’aquestes jornades esportives s’origina des d’una perspectiva comunitària que permeti desenvolupar un model de societat més inclusiu, participatiu i solidari. 14 serveis de salut mental van estar presents en la jornada “Activa’t per la Salut Mental”, serveis del Parc Sanitari i d’altres entitats de la província.
S’ha de destacar també la presència dels equips veterans del FC Barcelona de futbol sala i bàsquet. Aquests últims, un anys més, van participar molt activament durant la competició esportiva. Per la seva banda, l’equip de futbol sala va posar el punt i final a la jornada amb un partit d’exhibició contra una selecció de participants en la competició de futbol. La participació del Barça no va quedar-se “només” en això. Van fer un regal de luxe al SRC Cerdanyola: una samarreta antiga del FC Barcelona xerografiada amb Activa’t-14.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search