Els jardins del Parc Sanitari Sant Joan de Déu acullen l’exposició ‘Figuratures’ de Jordi Rocosa

 a Esdeveniments

L’artista Jordi Rocosa presenta ‘Figuratures’, el seu últim treball escultòric emmarcat dins el Programa artístic Torrents d’Art del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

Es tracta d’una instal·lació escultòrica que s’integra dins un dels espais més representatius del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, la zona de la Gruta, per presentar-nos altres realitats a través de l’art.

Segons en Jordi Rocosa‘Figuratures’ és una exposició formada per criatures de la imaginació que esdevenen figures, en el llindar de l’antropomorfisme i el monstre que ens acompanya. Es tracta de cultures oníriques que apareixen en el procés creatiu.

Les últimes criatures creades per Rocosa amb ferro forjat i soldat i fibra de vidre, permeten mirades diverses gràcies a la llum que desprenen i la relació que s’estableix amb l’espai que les acull.

L’exposició, oberta al públic de dilluns a divendres de 8.00 a 20.00 hores, estarà ubicada a la zona de la Gruta del Parc Sanitari fins al pròxim 21 de març. El mateix Jordi Rocosa recomana visitar-la a primera hora del matí o a última hora de la tarda per poder gaudir de la llum que desprenen i deixar que el llenguatge artístic arribi a la ciutadania de la millor manera possible.

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search