Premis a l’excel·lència professional del Col·legi de Metges de Barcelona

 a Institució

​Els Premis a l’Excel·lència Professional del Col·legi de Metges de Barcelona reconeixen a diversos professionals del Parc Sanitari

Ahir a la nit, 3 de desembre, l’Auditori AXA va ser l’escenari de l’acte de lliurament dels Premis a l’Excel·lència Professional que, des de fa 15 anys, concedeix el Col·legi de Metges de Barcelona (COMB).

Enguany, diversos professionals del Parc Sanitari han estat guardonats per aquest prestigiós reconeixement.

D’una banda, el Dr. Josep Maria Haro, director de la Unitat de Docència, Recerca i Innovació del Parc Sanitari Sant Joan de Déu en la categoria “Altres àmbits assistencials” per la seva dilatada trajectòria i, d’altra, un nodrit grup de professionals en la categoria d’ “Equips sanitaris dels centres penitenciaris”.

Els Premis a l’Excel·lència Professional s’atorguen des de l’any 2004 en els àmbits de la medicina hospitalària, l’atenció primària, la salut pública i mental, l’atenció sociosanitària, la recerca biomèdica, l’educació mèdica i les humanitats mèdiques.

Es tracta d’uns reconeixements que premien a aquells col·legiats que, a criteri dels seus companys, han destacat per la seva activitat professional i que exemplifiquen, pel seu  recorregut professional, la seva excel·lència, honestedat, compromís, altruisme i integritat, els valors de professió.

Si feu clic aquí, podreu veure tota la llista de professionals premiats en aquesta 15a gal·la.

Des d’aquí volem transmetre la nostra més sincera enhorabona a tots els guardonats per la gran feina feta en els seus respectius àmbits d’excel·lència!

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search