“Els premis TOP 20 contribueixen que la ciutadania de Sant Boi se senti orgullosa de l’Hospital General”

 a Institució

Entrevista als doctors Josep Ramon Méndez, Luis Lores i Manuel Céspedes al programa Dies de Ràdio, de Ràdio Sant Boi, amb motiu dels quatre guardons que la consultora IASIST va atorgar al centre hospitalari.  

El 17 de desembre passat l’Hospital General de Sant Boi va guanyar en les quatre categories dels premis Hospitals TOP 20 a què optava: Gestió Hospitalària Global, Dona, Ronyó i Vies Urinàries, i Respiratori; una fita de la qual s’ha fet ressò el programa Dies de Ràdio, el magazín matinal de Ràdio Sant Boi conduït per la periodista Mònica Santacreu.

Divendres 31 de gener, Josep Ramon Méndez i Luis Lores, director i adjunt a la direcció de l’Hospital General respectivament, i Manuel Céspedes, cap de l’Àrea Clínica de Ronyó i Vies Urinàries, van participar en una entrevista a tres bandes en l’emissora municipal. Durant el programa, van valorar el reconeixement dels guardons Hospitals TOP 20, i van poder parlar sobre el dia a dia i els desafiaments de futur del centre hospitalari.

El doctor Méndez va agrair a tot el personal dels diversos serveis de l’hospital “la feina diària orientada a la millora de la qualitat assistencial”, i va apuntar que aquests premis “contribueixen al fet que la ciutadania de Sant Boi se senti orgullosa de l’Hospital General”.

Un reconeixement als serveis de l’Hospital de Sant Boi

En aquesta entrevista es van donar a conèixer projectes i característiques dels diferents àmbits assistencials. L’adjunt a la direcció de l’hospital, Luis Lores, va destacar l’atenció domiciliària i l’hospital de dia de l’Àrea Clínica de Pneumologia com un tret diferencial respecte a altres centres hospitalaris, que “afavoreix la màxima proximitat amb les persones ateses”.

Pel que fa a l’Àrea de Ronyó i Vies Urinàries, el cap del servei, Manuel Céspedes, va posar en relleu “els avenços en les tècniques quirúrgiques que es duen a terme a l’hospital, algunes de les quals són pioneres en l’àmbit català i fins i tot estatal”.

Com a director de l’Hospital de Sant Boi i metge ginecòleg, Josep Ramon Méndez va ressaltar “els set anys de trajectòria de premis de l’Àrea Maternoinfantil, que palesa el gran objectiu d’aquest àmbit: que tota família que triï el Parc Sanitari Sant Joan de Déu per tenir un fill aconsegueixi que el part es desenvolupi tal com desitja”.

En representació de l’Hospital General, tots tres van subratllar l’entrega diària dels professionals que hi treballen. Si voleu escoltar l’entrevista completa, feu clic en aquest enllaç.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search