Els professionals del Parc Sanitari demostren, un cop més, la seva vessant més solidària

 a Institució
El passat 8 de març va celebrar-se la “Festa Solidària per Àfrica – El Parc Sanitari amb Ghana” a la discoteca UP&ampDown de Barcelona i on la solidaritat va ser la gran protagonista de la nit. Al voltant de 500 persones van deixar de manifest, un cop més, el seu suport incondicional envers les persones que més ho necessiten.
Promoure la salut i l’autonomia de les persones, oferint serveis sanitaris i socials especialitzats i individualitzats, generant nous coneixement que puguin millorar la qualitat de vida de la població i mantenint el compromís amb les realitats més vulnerables de cada època i societat és la missió del Parc Sanitari inspirada en els valors de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu.
I aquesta és, sens dubte, la premissa en la qual es fonamenten totes les activitats que organitzen i porten a terme els integrants de la delegació de Missions i Cooperació Internacional del Parc Sanitari.
Aquesta festa solidària també va portar-se a terme gràcies a la inestimable col·laboració de Cazcarra Imagen Group, l’Acadèmia de Ball Luisa Fernando de Sant Boi de Llobregat, el Drag Nervio, el grup de música africana Timbuktu Music Proyect i el DJ Sergio Gracía.
Tot ells, juntament amb els centenars de persones assistents, van posar el seu granet de sorra per poder fer realitat la construcció d’un nou Centre Comunitari de Salut a Accra (Ghana).
Gràcies a tots!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search