Els Reis Mags de l’Orient porten l’alegria a l’Hospital General

 a Institució
Explica la llegenda que…
Després d’haver nascut Jesús, en temps del rei Herodes, uns mags vinguts d’Orient arribaren a Jerusalem i preguntaren: On és el rei dels jueus que ha nascut? Hem vist a l’Orient la seva estrella i hem vingut a fer-li un homenatge”.
Quan el rei Herodes ho va saber es va preocupar pel seu futur com a rei… Va reunir tots els grans sacerdots i els escribes del poble, i els preguntava sobre on havia de néixer el Messies. Ells li digueren: A Betlem de la Judea perquè així ho ha escrit el profeta…”.
Llavors Herodes, d’amagat, cridà els mags, es va informar ben bé per ells del temps de l’aparició de l’estrella i, tot adreçant-los cap a Betlem, els digué: Aneu i informeu-vos de l’infant i, quan el trobeu, feu-m’ho saber perquè jo també vaig a fer-li homenatge”.
Els tres mags d’Orient, després d’escoltar el rei, sortiren i l’estrella que havien vist els va guiar fins on era l’infant. Entraren a l’establia, veieren el nen amb Maria, la seva mare i, prosternant-se, li van fer homenatge i entrega dels seus presents: or, encens i mirra.
I, avisats en un somni de les intencions malèvoles d’Herodes, se’n tornaren per un altre camí a la seva terra…”.
La visita de Melcior, Gaspar i Baltasar és una de les visites més esperades de tot l’any. És un dia on la il·lusió, la màgia i la fantasia juguen un paper determinant.
Els Reis són conscients que tots els nens i les nenes i, perquè no, també els adults, volen rebre regals el dia 6 i, un any més, no s’han volgut oblidar d’aquells que, per diversos motius, no poden gaudir d’aquesta festivitat a casa seva… Per això, abans de tornar a l’Orient, els Reis Mags van visitar l’Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
Va ser una trobada molt emotiva on van gaudir tant els usuaris com els professionals de l’Hospital. Els nens i adults ingressats i les seves famílies van rebre amb sorpresa la seva visita i els van acollir amb abraçades, somriures i alguna que altre llàgrima provocada per l’alegria…
Melcior, Gaspar i Baltasar van omplir de detalls totes les persones ingressades i van aconseguir el més important: que oblidessin per uns instants la seva situació mèdica i el fet de no poder gaudir del dia de Reis a casa seva.
Amb aquesta visita, els Reis Mags de l’Orient han demostrat, un any més, que la seva arribada no és només per portar joguines als nens i les nenes. El seu compromís de mantenir viva l’il·lusió, la màgia i l’esperança de petits i grans és el seu gran regal per tothom
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search