Els usuaris del Parc Sanitari gaudeixen amb la Fira d’Abril!!

 a Institució
Fa més de 150 anys que va calebrar-se la primera Fira d’Abril a Espanya. La més coneguda, és la que s’organitza a Sevilla però ja molts anys que a Catalunya també és celebra aquest esdeveniment…
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu no podia ser menys i aquest any, per primera vegada, ha acollit la Fira d’Abril. Ha estat tot un èxit i es que no només usuaris del Parc han gaudit de les sevillanes… Usuaris del Centre de les Germanes Hospitalàries Benito Menni tampoc han faltat a aquesta cita.
Les sevillanes, els fanals, els vestits de cua o les flors han estat els protagonistes d’una festa que no s’han volgut perdre el Germà Pascual Piles, Superior Provincial i el Germà Santiago Ruiz, Superior de la Comunitat de Sant Boi com a representants del Parc Sanitari Sant Joan de Déu i la Sra. Montserrat Mirabent, Regidora de Fires, Promoció del Turisme i Cultura de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.
La Fira d’Abril del Parc Sanitari s’ha fet possible gràcies a l’organització realitzada per la Comissió d’Actes Lúdics per a Usuaris del Parc amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i la Casa de Sevilla de la localitat. Amb aquest tipus d’activitats, des del Parc Sanitari es continua treballant per trencar amb l’estigma relacionat amb la malaltia mental i aconseguir una sana convivència entre totes les persones.
Durant la tarda del 5 de maig, hi van actuar quadres de ball de la Casa de Sevilla, el coro rociero Raices i el Grup Los Tarantos.
La bona experiència d’aquesta primera Fira d’Abril del Parc Sanitari ha fet que ja s’hagi començat a pensar en l’edició de l’ant vinent…
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

Start typing and press Enter to search