Els usuaris del Parc Sanitari gaudeixen amb la Fira d’Abril!!

 a Institució
Fa més de 150 anys que va calebrar-se la primera Fira d’Abril a Espanya. La més coneguda, és la que s’organitza a Sevilla però ja molts anys que a Catalunya també és celebra aquest esdeveniment…
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu no podia ser menys i aquest any, per primera vegada, ha acollit la Fira d’Abril. Ha estat tot un èxit i es que no només usuaris del Parc han gaudit de les sevillanes… Usuaris del Centre de les Germanes Hospitalàries Benito Menni tampoc han faltat a aquesta cita.
Les sevillanes, els fanals, els vestits de cua o les flors han estat els protagonistes d’una festa que no s’han volgut perdre el Germà Pascual Piles, Superior Provincial i el Germà Santiago Ruiz, Superior de la Comunitat de Sant Boi com a representants del Parc Sanitari Sant Joan de Déu i la Sra. Montserrat Mirabent, Regidora de Fires, Promoció del Turisme i Cultura de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat.
La Fira d’Abril del Parc Sanitari s’ha fet possible gràcies a l’organització realitzada per la Comissió d’Actes Lúdics per a Usuaris del Parc amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i la Casa de Sevilla de la localitat. Amb aquest tipus d’activitats, des del Parc Sanitari es continua treballant per trencar amb l’estigma relacionat amb la malaltia mental i aconseguir una sana convivència entre totes les persones.
Durant la tarda del 5 de maig, hi van actuar quadres de ball de la Casa de Sevilla, el coro rociero Raices i el Grup Los Tarantos.
La bona experiència d’aquesta primera Fira d’Abril del Parc Sanitari ha fet que ja s’hagi començat a pensar en l’edició de l’ant vinent…
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search