Encara no us heu inscrit en el 12è Cros Solidari per la Salut Mental del pròxim 22 d’octubre?

 a Esdeveniments

El Cros Solidari per la Salut Mental arriba a la seva 12a edició aquest diumenge 22 d’octubre al Parc de la Muntanyeta.

Un any més, aquesta jornada vol continuar sent un exemple d’integració i de solidaritat a través de la pràctica de l’esport; una activitat oberta a tota la ciutadania organitzada pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu, l’Ajuntament de Sant Boi i el Club d’Atletisme Sant Boi. El Cros també compta amb el suport del Consell Esportiu del Baix Llobregatl’Àrea Metropolitana de Barcelona i la Generalitat de Catalunya, entre d’altres.

Enguany la cursa presentarà una gran novetat respecte a les anteriors edicions, la Open Popular 4K. En aquesta nova modalitat, la distància a córrer serà de dues voltes de 2 quilòmetres cadascuna en comptes de les quatre voltes que se seguiran corrent a la Open Popular 8K. Us recordem que el període d’inscripcions finalitzarà demà 19 d’octubre a les 9.00 hores.

Al marge d’aquestes dues modalitats, el Cros ofereix a tothom, un altre cop, l’oportunitat de mostrar la seva solidaritat amb aquells que més ho necessiten participant en la Volta Solidària. Seran 500 metres de recorregut sense dorsal i sense cronometrar, caminant o corrent, sense pressió de cap tipus i amb un petit obsequi d’agraïment. El més important en aquesta Volta Solidària serà el compromís de tots plegats amb la salut mental i la lluita contra l’estigma per aconseguir integrar a les persones amb problemes de salut mental en la nostra societat com a ciutadans de ple dret.

La recaptació del Cros Solidari es destinarà a programes solidaris i de recerca en l’àmbit de la salut mental.

Si us voleu inscriure en el Cros, podeu fer-ho fent clic aquí.

Trobareu els horaris de totes les curses i categories fent clic aquí.
Qualsevol altre tipus d’informació relacionada amb el Cros Solidari per la Salut Mental, la trobareu en aquest enllaç.
12 anys i seguim sumant!

Som-hi un altre cop! Ens hi acompanyeu?

Els assistents gaudiran de tarifa plana de pàrquing en l’aparcament ubicat al soterrani de l’Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu (Sant Boi de Llobregat).

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search