Escola de Pares “Tenir un fill al Parc Sanitari Sant Joan de Déu”

 a Institució
L’Escola de Pares és un nou projecte dissenyat amb la finalitat d’apropar-nos a la ciutadania, de potenciar l’accessibilitat i els hàbits saludables, i establir vincles que van més enllà de la tradicional relació metge-pacient.
Per aquest motiu, l’escola inicia el seu recorregut amb el programa “Tenir un fill al Parc Sanitari Sant Joan de Déu”, on s’ofereix un espai d’informació i d’interacció amb els futurs pares, donant així l’oportunitat de conèixer de primera mà les  seves expectatives, amb l’objectiu que aquesta nova experiència es desenvolupi de la manera més adequada i confortable possible.
Les sessions es realitzen un cop al mes, concretament els divendres a partir de les 16h. Cada sessió té una durada aproximada de 1 hora i 30 minuts. L’aforament és limitat i la inscripció gratuïta.
Per a realitzar la inscripció o sol·licitar més informació pot trucar al telèfon 93 661 52 08 o bé adreçar-se personalment al Punt d’Informació del Parc Sanitari (entrada principal de l’Hospital General).
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

Start typing and press Enter to search