Escola de Pares “Tenir un fill al Parc Sanitari Sant Joan de Déu”

 a Institució
L’Escola de Pares és un nou projecte dissenyat amb la finalitat d’apropar-nos a la ciutadania, de potenciar l’accessibilitat i els hàbits saludables, i establir vincles que van més enllà de la tradicional relació metge-pacient.
Per aquest motiu, l’escola inicia el seu recorregut amb el programa “Tenir un fill al Parc Sanitari Sant Joan de Déu”, on s’ofereix un espai d’informació i d’interacció amb els futurs pares, donant així l’oportunitat de conèixer de primera mà les  seves expectatives, amb l’objectiu que aquesta nova experiència es desenvolupi de la manera més adequada i confortable possible.
Les sessions es realitzen un cop al mes, concretament els divendres a partir de les 16h. Cada sessió té una durada aproximada de 1 hora i 30 minuts. L’aforament és limitat i la inscripció gratuïta.
Per a realitzar la inscripció o sol·licitar més informació pot trucar al telèfon 93 661 52 08 o bé adreçar-se personalment al Punt d’Informació del Parc Sanitari (entrada principal de l’Hospital General).
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search