Estudi: Diferències de gènere en primers episodis psicòtics

 a Institució
​En l’evolució mèdica juga un paper molt important els voluntaris que participen en els programes d’investigació i que permeten aconseguir avanços importants en l’estudi de malalties.
El  que es proposa a continuació  porta  el nom de “Diferències de gènere en primers episodis psicòtics”. En aquest procés es vol avaluar les característiques psicosocials, neuropsicològiques i biològiques de persones que pateixen un primer episodi psicòtic.
Per això, la Unitat de Recerca necessita fer un complet estudi amb un grup de control de persones sense malaltia per poder tenir uns resultats objectius i que es puguin comparar amb persones malaltes.
Poden participar en aquest projecte persones d’entre 7 i 35 anys i,durant l’estudi, s’analitzaran els aspectes clínics i els aspectes neuropsicològics a banda de fer altres proves.
Els estudis es portaran a terme a la Unitat de Recerca i Desenvolupament del Parc Sanitari Sant Joan de Déu o en un dels centres d’Atenció de Salut Mental de la xarxa de Sant Joan de Déu i els voluntaris, rebran un xec regal de 20 euros i un informe amb els resultats obtinguts en l’avaluació.
Per més informació podeu consultar el següent pòster

Pòster

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search