European Meeting on Women’s Mental Health

 a Institució
En les últimes dècades, el tema de les diferències de gènere en la psicosi ha generat un gran interès en la comunitat científica i es que la forma en que homes i dones expressen la psicosi està condicionada per factors com la interacció de gens, les hormones o el medi ambient i l’entorn.
El fet que hi hagi aquestes diferències, té implicacions en l’epidemiologia i en les estratègies preventives i terapèutiques de la psicosi. Per tant, si els homes i les dones experimenten la mateixa malaltia  però de manera diferent, s’ha de tenir molt en compte el gènere de cada pacient per poder oferir una atenció el més eficaç possible.
Amb aquest context, el grup sobre la Dona Salut Mental organitza l’European Meeting on Women’s Mental Health. Susana Ochoa, Elena Rubio i Susana Ochoa, membres de la Unitat de Recerca del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, formen part del comitè organitzador d’aquesta trobada.
La cita serà el proper 7 i 8 de maig de 2015 a Barcelona i es celebrarà amb l’objectiu d’actualitzar els coneixements sobre diverses qüestions relaciones amb el tema de la dona, el gènere i la psicosi. Hi hauran dues conferències plenàries relatives a les diferències de gènere en els següents temes: l’estigma i aspectes endocrinològics en l’esquizofrènia: i tres simposis que se centraran en:
a) L’impacte del gènere en la predicció i de resultat (aspectes clínics i cognitius) de psicosi.
b) La influència del sexe en aspectes hormonals de la psicosi.
c) La psicosi durant la vida reproductiva.

Per consular el programa complert de l’ European Meeting on Women’s Mental Health podeu fer clic aquí

 

 

Per  inscripcions i més informació, podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search