Excel·lents resultats per l’equip Running Parc

 a Institució
Running Parc va néixer amb l’objectiu d’unir a un grup de treballadors/es del Parc Sanitari Sant Joan de Déu per tal de poder participar conjuntament en diferents proves atlètiques. D’aquesta manera, a banda de fomentar l’esport i els hàbits saludables, formar part de l’equip Running Parc serveix com a nexe d’unió amb la institució desenvolupant un sentiment de pertinença i d’esperit corporatiu.
Des d’aleshores, és habitual que l’equip Running Parc participi en totes les curses que té al seu abast i amb uns resultats excel·lents. L’últim exemple és la XXII Cursa de la Sanitat Catalana celebrada l’últim cap de setmana del mes de maig.
Un total de 325 professionals de l’àmbit sanitari i biomèdic català van participar-hi en aquesta cursa celebrada entorn del campus Can Ruti i la serralada de Marina de Badalona. I, com dèiem, els resultats per l’equip Running Parc van ser molt positius:
            – A la CATEGORIA ABSOLUTA MASCULINA, Rubén Castro va quedar segon classificat  amb un temps de
             37:28.
            – A la CATEGORIA PER EQUIPS-HOMES, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu va quedar primer classificat.
            – A la CATEGORIA per EQUIPS-DONES, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu va quedar segon classificat.
            – Susana Mena, a més, va resultar guanyadora en la seva categoria.
S’ha de destacar que, finalment, 17 professionals del Parc Sanitari van estar presents a la XXII Cursa de la Sanitat Catalana.
Enhorabona a tots!
Finalment, i fruit tant dels bons resultats com del gran equip humà que s’ha creat arrel la creació de Running Parc, l’equip va ser rebut pel Comitè de Direcció del Parc Sanitari.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search