Èxit del 5è Cros Solidari

 a Esdeveniments

​El Cros Solidari per a la Salut Mental pretén conscienciar-nos sobre la realitat de la malaltia mental, fer-la visible i valorar-ne la importància social. I un any més, ha aconseguit el seu propòsit.

Diumenge 21 de novembre, el 5è Cros Solidari va aconseguir aplegar unes 1500 persones al Parc de la Muntanyeta entre corredors, corredores, acompanyants i espectadors de l’esdeveniment. Tot i el fred del cap de setmana, l’assistència de públic demostra que aquesta cita esportiva i solidària es una bona mostra de convivència entre totes les persones dins la societat actual.

Una de les principals novetats que ha presentat el Cros en l’edició celebrada aquest any ha estat l’estrena de la seva mascota. “La Cabuda”, una de les grans protagonistes de la cita esportiva, va ser escollida entre els dissenys realitzats pels usuaris de l’Àrea de Salut Mental del Parc Sanitari Sant Joan de Déu i durant els dies previs a la celebració del Cros, va il·lustrar els cartells i altres elements de difusió de l’esdeveniment.

Tota la recaptació es destinarà a la recerca i investigació de les malalties mentals a través de la Fundació Sant Joan de Déu.

Veure la notícia emesa al Telenoticies Migdia de TV3 (diumenge 21 de novembre de 2010)

Darreres notícies

Escriu un comentari

Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search