Èxit de participació en el 9è Cros Solidari per la Salut Mental

 a Institució
El Parc de la Muntanyeta (Sant Boi de Llobregat) va acollir el 9è Cros Solidari per la Salut Mental. 580 infants, 400 adults i 150 usuaris i usuàries de Salut Mental van voler estar presents i participar en aquesta cita solidària i esportiva.
Aquest Cros Solidari pretén conscienciar a tots els assistents sobre la malaltia mental, fer-la visible i valorar-ne la seva importància social. La unió de més de 1000 persones va ser tot un exemple d’integració de l’esport a la nostra societat donat que es tracta d’una activitat oberta a la ciutadania on es donen cita persones amb alguna patologia mental, escolars, atletes federats i públic en general que vol gaudir d’aquesta trobada.
Anna Vives, padrina del Cros Solidari per la Salut Mental donat que la seva tipografia il·lustra tot el material, tampoc va voler faltar a la cita i va donar el tret de sortida a les diferents curses.
Tota la recaptació del 9è Cros Solidari per la Salut Mental s’ha destinat a projectes de recerca en malalties mentals que es duen a terme des del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
Gràcies a tots els participants d’aquest 9è Cros Solidari per la Salut Mental. La vostra solidaritat i les vostres ganes de fer esport i passar-ho bé fan possible la realització d’iniciatives com aquesta.
Aquest Cros Solidari és la última cursa del 2014 de la Challange de curses solidàries del Baix Llobregat, un circuit de 5 curses populars que ha promogut durant tot aquest any la solidaritat a través de la pràctica de l’esport. Cada cursa ha donat suport a un projecte de Sant Joan de Déu relacionat amb la salut mental, la infància hospitalitzada, la recerca biomèdica o la discapacitat.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search