Èxit de participació en un curs organitzat pel Servei d’Otorinolaringologia de l’Hospital General

 a Institució
​El passat 14 i 15 de gener va celebrar-se aquest curs a nivell estatal amb un gran èxit organitzatiu gràcies al Dr. Rafael Vera, Cap de Servei d’Otorinolaringologia del Parc Sanitari Sant Joan de Déu al Dr. J.Benito, adjunt del Servei d´ORL de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, i al Dr.J.L.López Negre, adjunt del Servei de Cirurgia General i professor associat d’anatomia de la Universitat de Barcelona.
El “Curs teòric-pràctic de Laringectomia supracricoidea en el tractament preservador del càncer laringi” que ha estat un gran èxit de participació i assistència, va celebrar-se a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona.
Cal remarcar que el curs va estructurar-se en una jornada teòrica i una jornada pràctica amb dissecció de cadàver inclòs. A més, entre tots els ponents rellevants en la matèria assistents, va destacar la presència estel·lar del professor Ollivier Laccourreye procedent de la Universitat Georges Pompidou de Paris i que va ser l’encarregat de dirigir la part pràctica d’aquest curs.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

Start typing and press Enter to search