Èxit de participació en un curs organitzat pel Servei d’Otorinolaringologia de l’Hospital General

 a Institució
​El passat 14 i 15 de gener va celebrar-se aquest curs a nivell estatal amb un gran èxit organitzatiu gràcies al Dr. Rafael Vera, Cap de Servei d’Otorinolaringologia del Parc Sanitari Sant Joan de Déu al Dr. J.Benito, adjunt del Servei d´ORL de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, i al Dr.J.L.López Negre, adjunt del Servei de Cirurgia General i professor associat d’anatomia de la Universitat de Barcelona.
El “Curs teòric-pràctic de Laringectomia supracricoidea en el tractament preservador del càncer laringi” que ha estat un gran èxit de participació i assistència, va celebrar-se a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona.
Cal remarcar que el curs va estructurar-se en una jornada teòrica i una jornada pràctica amb dissecció de cadàver inclòs. A més, entre tots els ponents rellevants en la matèria assistents, va destacar la presència estel·lar del professor Ollivier Laccourreye procedent de la Universitat Georges Pompidou de Paris i que va ser l’encarregat de dirigir la part pràctica d’aquest curs.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search