Exposició fotogràfica “Llums i ombres de Ciutat Vella”

 a Institució
​Els usuaris del Centre de Dia de Ciutat Vella han elaborat i muntat l’exposició &quotLlums i ombres de Ciutat Vella&quot en col·laboració amb el Casal de Joves Palau Alòs.
Els usuaris, mitjançant les seves càmeres, ens mostren racons i llocs emblemàtics de Ciutat Vella tant de dia com de nit. Muntar l’exposició no ha estat gens fàcil i es que s’han reunit gairebé 400 fotografies realitzades durant el Taller de Fotografia que es porta a terme al centre  des de fa poc més d’un any.
Els usuaris han comptat amb el suport i ajuda dels professionals de Palau Alòs que en tot moment han assessorat els fotògrafs durant tot el procés. A més, per poder documentar-se, han pogut visitar diferents exposicions que els ha permès determinar allò que volien mostrar i com fer-ho.
Els autors de l’exposició són: Belén Alcocer, Cristina Pérez, Lali Casals, Nor Issami, Fernando Gavela, José Carlos López, Xavier Balagué i Rubel Alam.
L’exposició “Llums o ombres de Ciutat Vella” serà inaugurada el proper 7 de febrer a les 18 hores. Esteu tots convidats!!! Si no podeu assistir, però, l’exposició quedarà col·locada fins el 28 de febrer.
Des d’aquestes línies volem felicitar a tots els que han fet possible la realització d’aquesta exposició fruit de l’esforç, el compromís i la il·lusió.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search