Festival de Nadal del Parc Sanitari

 a Institució
Seguint amb la celebració del Nadal, el 28 de desembre de 2011, a l’Auditori del Centre Social del recinte, va tenir lloc el ja tradicional Festival de Nadal on usuaris, familiars i professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu van gaudir tots plegats d’espectacle i sorpreses.
El festival va començar amb la presentació de totes les activitats realitzades durant aquest any 2011.Fotografies de la castanyada, del carnestoltes, de la revetlla de Sant Joan, de la pintada i de l’enderroc del mur, entre moltes d’altres, eren aplaudides per un públic entusiaste.
Tot seguit, el Magic Raphael va pesentar el seu nou espactacle. Actualment, el Màgic Raphael actua en el Teatreneu de Barcelona. És un jove il·lucionista amb una àmplia experiència en el món de l’animació i l’espectacle. I així ho va demostrar amb els seus trucs de màgia, que amb la participació espontània d’algun dels assistents, va provocar rialles i admiració entre el públic.
Posteriorment, es van donar a conèixer els guanyadors del concurs de pessebres d’enguany: el 1r premi per la U.H.E.D.I., el 2n premi per Hospitalització Parcial i el 3r premi per la planta 6A de l’Hospital General. Tots els altres centres van rebre el premi aa l’originalitat, participació i esforç. I és que realment, els pessebres d’aquesta edició estaven molt treballats i la desició ha estat molt complicada!
Per últim, es va poder gaudir d’una cantada de nadales i es va convidar a tots els assistents a menjar polvorons i caramels.
Moltes gràcies per la vostra col·laboració i fins la propera!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search