El Festival de l’Àrea de Discapacitat Intel.lectual dóna el tret de sortida a les festes nadalenques

 a Esdeveniments

​”Hi havia una vegada, un lampista molt conegut anomenat Mario Bros. Un dia es va creuar amb Malo Malísimo, un personatge que no volia fer el bé. Mario Bros, però, volia ajudar Malo Malísimo i ensenyar-li els valors que ajuden a fer un món millor per tothom…”

Així comença la història d’aquest festival. L’objectiu? Que cada centre vagi passant pantalles per tal d’ aconseguir cors, mostrar els valors que han de dominar el món i fer millor persona Malo Malísimo:

Sant Ricard ha mostrat la diversitat
UHESI la importància de l’escolta
Santa Anna B ha destacat la grandesa de l’amor
Sant Agustí la importància de la solidaritat
Santa Anna B ha lluitat per l’igualtat
Almacelles ha defensat l’amistat
I el Centre Ocupacional s’ha encarregat de lluitar per la pau

“Desprès de molt i molt esforç, Mario Bros i els seus amics han aconseguit els set cors que mostren els set valors que han d’estar presents en tot el món. I el més important, han arribat al cor de Malo Malísimo que s’ha acabat transformant en un àngel anomenat Bueno Buenisimo. Vet aquí un gos, vet aquí un gat, aquest conte s’ha acabat!”

El tradicional Festival de Nadal de l’Àrea de Discapacitat Intel·lectual ha estat presidit pels tres Reis Mags d’Orient que, en primera fila, han valorat amb un 10 totes i cadascuna de les actuacions. El punt i final de luxe l’ha posat una Nadala que tots els usuaris participants, els familiars i els professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu han cantat junts.

Enhorabona a tots!!

Darreres notícies

Escriu un comentari

Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search