Fòrum CIS 2010

 a Projectes

Prop de 70 persones van participar d’aquesta jornada on es van posar en comú diferents solucions informàtiques que s’estan utilitzant actualment en l’àmbit de la Salut.

A la taula de benvinguda hi van participar el Sr. Xavier Pastor, President del Fòrum Català d’Informació i Salut i el Germà Santiago Ruiz, membre del Comitè de Direcció del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

L’acte ha estat estructurat amb la presentació de cinc ponències on han participat l’Hospital de Viladecans, l’Hospital Sant Joan Despí Moisès Broggi, l’Hospital Universitari de Bellvitge, Hewlett Packard (HP) , la Direcció d’Atenció Primària Costa de Ponent i el Parc Sanitari Sant Joan de Déu representat per Ricard Falomir, Francisco Mochón , Pere Serrat i Lluís Martínez.

Ells han estat els encarregats de presentar les dues aplicacions que funcionen al Parc Sanitari Sant Joan de Déu. D’una banda, el sistema de gestió IBOI-HCIS, un mòdul de gestió de cita prèvia i del pacient, que es fa servir a l’Hospital General i el SIGSAM, un sistema integrat de gestió clínica que s’utilitza a Institucions de Salut Mental.

El gran objectiu ara és aconseguir que les dues aplicacions funcionin paral·lelament per tal que hi hagi un fluix comunicatiu entre tots els pacients del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

Presentació del Parc Sanitari Sant Joan de Déu del Sistema d’Informació per Urgències Integrades Salut Mental i Aguts.

www.forumcis.cat

Darreres notícies

Escriu un comentari

Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search