Grundtvig 2011

 a Institució
L’Àrea de Discapacitat Intel·lectual del Parc Sanitari Sant Joan de Déu organitza del 7 a l’11 de novembre el projecte de cooperació Grundtvig 2011, és a dir, la Primera Trobada Europea (First European Meeting).
Durant tots aquests dies i gràcies al Grundtvig es tractaran els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual tant en el seu entorn habitual com a la resta d’Europa. A més, s’oferirà un espai d’intercanvi amb ciutadans de països europeus per tal de conèixer les diferents experiències viscudes.
Concretament, aquests dies participaran en aquesta trobada el Centre Saint Jean de Dieu Le Croisic, de França i el Konwent Oo. Bonifratrow Swiatniki Gorne, de Polònia.
Des de l’Àrea de Discapacitat Intel·lectual del Parc Sanitari, s’ha consolidat la participació en projectes educatius europeus, com és el cas del Grundvitg, i en on participen entitats de diferents països europeus que es dediquen a l’educació d’adults.
La Unió Europea promou aquests programes per tal de fer realitat la prioritat de “fer realitat un espai europeu d’aprenentatge permanent”, estant dirigit prioritàriament el programa Grundvitg a persones adultes amb necessitats especials o en àmbits no oficials de l’ensenyament.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search