Guardó Centre Ocupacional 2010

 a Institució
​L’Ajuntament de Sant Boi del Llobregat ha aprovat un reglament que té per objecte definir i regular el reconeixement i la concessió de distincions i condecoracions als membres de la Policia Local de Sant Boi, la resta de treballadors i treballadores del Servei Local de Seguretat i, així mateix, a aquells altres agents, persones físiques i/o jurídiques de dret públic o privat, susceptibles de rebre aquesta mena de reconeixement en base als seus mèrits individuals i/o col.lectius.
D’acord amb el reglament de condecoracions i distincions del Servei Local de Seguretat, i per decissió unànime del Ple Municipal, el Centre Ocupacional Sant Jordi, ha estat guardonat amb el Diploma de Serveis Destacats a la Comunitat.
A la seva empara, Silvia Àngel, Coordinadora de l’Àrea de Discapacitat Intel.lectual del Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha estat la persona designada pel Ple Municipal, com a receptora d’un d’aquests guardons.
L’acte institucional de lliurament i reconeixement, va tenir lloc el passat 21 d’octubre, a la Sala Artur Terré de Can Massallera.
Rebeu una cordial felicitació!!!!!!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search