Guardó Centre Ocupacional 2010

 a Institució
​L’Ajuntament de Sant Boi del Llobregat ha aprovat un reglament que té per objecte definir i regular el reconeixement i la concessió de distincions i condecoracions als membres de la Policia Local de Sant Boi, la resta de treballadors i treballadores del Servei Local de Seguretat i, així mateix, a aquells altres agents, persones físiques i/o jurídiques de dret públic o privat, susceptibles de rebre aquesta mena de reconeixement en base als seus mèrits individuals i/o col.lectius.
D’acord amb el reglament de condecoracions i distincions del Servei Local de Seguretat, i per decissió unànime del Ple Municipal, el Centre Ocupacional Sant Jordi, ha estat guardonat amb el Diploma de Serveis Destacats a la Comunitat.
A la seva empara, Silvia Àngel, Coordinadora de l’Àrea de Discapacitat Intel.lectual del Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha estat la persona designada pel Ple Municipal, com a receptora d’un d’aquests guardons.
L’acte institucional de lliurament i reconeixement, va tenir lloc el passat 21 d’octubre, a la Sala Artur Terré de Can Massallera.
Rebeu una cordial felicitació!!!!!!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

Start typing and press Enter to search