Guia “Anàlisi dels serveis per a persones amb Discapacitat Intel·lectual al llarg de la seva vida: organismes, entitats, recursos, programes i equips”

 a Institució
Els centres sanitaris treballem avui en dia amb l’objectiu d’oferir una atenció global, integral i personalitzada a les persones que atenem. Partint de la convicció que la persona és un ésser únic indivisible, la filosofia que preval és que la persona gaudeixi d’un tractament individualitzat. I això només és possible amb el treball interdisciplinari i participatiu tant de tots/es els/les professionals que participen en el procés assistencial com dels usuaris/es del servei i la seva família.
En aquest context, des del Consell de sector d’Atenció a la Dependència de l’Àrea de Discapacitat Intel·lectual de La Unió, s’ha impulsat una revisió dels diferents recursos i serveis que es presten a persones amb discapacitat intel·lectual, amb trastorn mental o sense, des de la seva infància fins a la seva vellesa.
Aquesta guia pretén servir d’orientació als/les professionals que atenen a persones amb discapacitat intel·lectual, dels diferents serveis, recursos, programes i també de les organitzacions dels àmbits de Salut i Social, Educació, Treball i Justícia.
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu no s’ha quedat al marge i de la mà del col·lectiu d’infermeria, s’ha col·laborat estretament en tot el procés amb l’objectiu d’avançar i millorar en els processos d’atenció de les persones amb discapacitat intel·lectual.
A banda del Parc Sanitari, altres centres com el Centre Psicopedagògic Nostra Senyora de Montserrat, Gestió de Serveis Sanitaris, Fundació Sociosanitària i Social Santa Tecla, Benito Menni Complex Assistencial en Salut Mental, Villablanca Serveis Assistencials (S.A.U), Fundació Sanitària de Mollet, SARQuaviate (AESTE), La Unió i Fundació Vallparadís han participat en aquest projecte.
Podeu consultar la guia “Anàlisi dels serveis per a persones amb Discapacitat Intel·lectual al  llarg de la seva vida: organismes, entitats, recursos, programes i equips” fent clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search