I Mercat de Nadal Parc Sanitari Sant Joan de Déu

 a Institució
Les festes nadalenques estan  ben a prop i el tret de sortida a totes les celebracions al Parc Sanitari es donarà aquest dijous dia 1 de desembre de 2011 amb el Mercat de Nadal.
Serà un espai on els diferents centres i clíniques que composen el Parc Sanitari vendran articles relacionats amb el Nadal fets a mà pels propis usuaris.
El Mercat de Nadal, organitzat per la Comissió d’Actes Lúdics dels Usuaris del Parc Sanitari, vol ser un esdeveniment compartit entre usuaris, famílies, professionals i ciutadania en general i on quedi patent la feina, esforç i riquesa que es genera diàriament des de cada centre.
La Comissió d’Actes Lúdics també participarà en aquest Mercat amb un punt de venda de Ponsèties naturals. Amb els diners recaptats, la Comissió continuarà organitzant activitats pels usuaris.
No dubteu en visitar aquest Mercat de Nadal que es col·locarà aquest dijous dia 1 de desembre davant el Centre Social situat al recinte del Parc Sanitari!!!! Ho podeu fer des de les 10 hores del matí i fins a les 13.30 hores aproximadament!
Podeu entrar per la porta situada al carrer Picasso i que està oberta al públic diàriament de 8 a 20 hores!
Us esperem a tots per celebrar l’inici del Nadal!!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search