I Nit Solidària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu

 a Institució
​Us anunciem que el proper divendres 15 de juny de 2012 celebrarem la I Nit Solidària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Serà un acte lúdic, festiu i principalment solidari que neix amb l’objectiu d’ajudar els més necessitats mitjançant la recaptació de fons econòmics.
Les aportacions que es recullin durant aquesta I Nit Solidària, organitzada per l’equip de Missions i Cooperació Internacional del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, aniran a benefici del centre hospitalari San Juan de Dios de l’Amazònia peruana i, més concretament, a la població d’Iquitos.
Amb els diners recaptats es podrà comprar una barca que traslladarà les persones malaltes des dels poblats al centre sanitari a través del riu, el que permetrà atendre a una població de més de 100.000 persones, especialment nens i joves, que viuen en unes condicions de pobresa extrema. D’aquesta manera, es podrà garantir una atenció integral fent èmfasis, majoritàriament, en la recuperació i rehabilitació ortopèdica i traumatològica desenvolupant, a més, altres especialitats mèdiques i quirúrgiques.
La I Nit Solidària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu està dirigida principalment als professionals, voluntaris, col·laboradors, proveïdors i persones relacionades amb el Parc Sanitari però està oberta a totes les persones que desitgin contribuir en aquesta causa solidària.
El sopar tindrà lloc a l’Hotel Playafels, situat a primera línia de mar a Castelldefels (Barcelona). La direcció d’aquest hotel ha donat totes les facilitats possibles per tal de poder celebrar aquest sopar solidari en el seu saló principal posant a disposició de tots els assistents, a més, 150 places d’aparcament.

 

Com es poden comprar els tickets?
Si voleu participar en aquesta iniciativa solidària i consultar el preu del sopar, podeu contactar amb:
Sra. Paquita Infante
Departament de Comptabilitat del Parc Sanitari Sant Joan de Déu
Telèfon: 93 640 63 50
Us adjuntem, a més, el número de compte bancari que s’ha creat per la recepció de les donacions. Aquestes han de fer referència al concepte: “I Nit Solidària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu”:
                        La Caixa          2100 0117 91  0200457506
Qualsevol contribució, per mínima que sigui, és de gran valor per poder ajudar la regió d’Iquitos.
Durant la celebració de la I Nit Solidària del Parc Sanitari Sant Joan de Déu hi haurà actuacions solidàries d’artistes i el sorteig de magnífics objectes donats per l’ocasió.
Per més informació respecte aquesta cita solidària podeu contactar amb:
Germà José Maria Montserrat

 

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search