I Trobada de Recerca en Cervell, Cognició, Conducta i Salut Mental

 a Institució
​Aquesta trobada, lligada a l’acte inaugural del Institut de Recerca en Cervell, Cognició i Conducta (IR3C), se celebrarà al Palau de les Heures. En aquesta jornada, Parc Sanitari Sant Joan de Déu i la Universitat de Barcelona presentaran els projectes conjunts que porten a terme en aquest sentit a banda d’afavorir la creació de futures col·laboracions científiques.
El programa IR3C neix amb la voluntat d’estudiar les ciències del cervell, la cognició i la conducta per tal de conèixer i comprendre millor com els processos cerebrals determinen les funcions cognitives (percepció, memòria, aprenentatge, raonament i resolució de problemes, llenguatge, comunicació i emoció), possibilitant un comportament dels éssers humans capaç d’adaptar-se al mitjà i transformar-lo amb la seva actuació.
Aquesta I Trobada de Recerca en Cervell, Cognició, Conducta i Salut Mental està destinada, principalment, a equips de recerca i investigadors tant del Parc Sanitari Sant Joan de Déu com de la Universitat de Barcelona. Tot i això, també està obert a especialistes en general.
L’acte girarà entorn quatre sessions de comunicació orals on es tractarà:
  • L’Avaluació
  • La Salut Mental
  • La Cognició/Conducta
  • El Cervell

 

El Palau de les Heures, ubicat al Campus Mundet de la Universitat de Barcelona, té capacitat per unes 100-125 persones. Per aquest motiu, cal formalitzar una inscripció abans del proper divendres 28 de gener.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search