II Col·loqui Internacional sobre Integració de l’Atenció Somàtica i Psiquiàtrica

 a Institució
L’any 2013 va celebrar-se el I Col·loqui Internacional sobre Integració de l’Atenció Somàtica i Psiquiàtrica (SomaPsy) a Vevey (Suïssa) amb l’objectiu d’identificar i reflexionar entorn els problemes derivats arrel la integració de la salut mental en el sistema sanitari general.
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu no va faltar a la cita i una representació de la direcció va presentar la institució fent èmfasis, especialment, en la integració de serveis realitzats fins el moment com, per exemple, en les urgències.
El repte d’aquest col·loqui és establir una xarxa de professionals del sector interessat en analitzar els escenaris de la integració de la salut mental i la salut somàtica.
D’aquesta manera,  la xarxa SomaPsy aspira a proposar, any rere any, espais de trobada i reflexió que, a més, traspassi fronteres. Aquest 2014, serà la ciutat catalana de Vic la seu del II Col·loqui Internacional, gràcies a la col·laboració establerta entre el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, el Consorci Hospitalari de Vic i la Fondation de Nant.
La cita serà el proper 21 d’octubre de 2014.  El programa provisional, informació sobre les inscripcions o sobre la ciutat de Vic, està disponible fent clic sobre la següent imatge:

Si encara no coneixes el portal SomaPsy sobre temes relacionats amb la salut mental i la seva integració en el sistema sanitari general, pots fer clic aquí

Si a més t’interessa fer una subscripció al butlletí mensual, està a la teva disposició, aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search