II Curs teòric-pràctic de Cirurgia Plàstica Facial per a ORL

 a Institució
El passat 17 de maig  va celebrar-se el II Curs teòric-pràctic de Cirurgia Plàstica Facial per a ORL, organitzat pel Servei d’Otorinolaringologia de l’Hospital General del Parc Sanitari conjuntament amb l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus i el Departament d’Anatomia de la Universitat de Barcelona.
La bona acollida que aquest curs va tenir l’any passat, ha portat als organitzadors ha repetir l’experiència i es que és tracta d’un curs novedós, on es repassen tècniques quirúrgiques de cirurgia plàstica facial (Otoplàstia, Rinoplàstia, Blefaroplàstia i Lifting facial) i que es complementa amb la pràctica en cadàver criopreservat.
El curs fou dirigit pel Servei d’ORL del nostre centre amb el Dr. Rafael Vera al capdavant i comptà amb la col·laboració del Dr. José Luis López Negre del Servei de Cirurgia General i professor d’Anatomia Humana de la Universitat de Barcelona.
Com a professors convidats van assistir el Dr. Manuel Tomàs, Cap del Servei d’ORL de l’Hospital de Son Espases de Palma de Mallorca i el Dr. Jordi Enjuanes, Cap del Servei d’ORL de l’Hospital Santa Tecla de Tarragona donat que són experts en la matèria.
L’èxit d’organització i participació de l’edició d’enguany fa pensar que l’any vinent el curs podria tornar a celebrar-se. Enhorabona a tots!

 

 

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search