II Jornada de treball en MPOC

 a Institució
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu organitza, per segon any consecutiu, en col·laboració amb l’Institut Català de la Salut i amb el patrocini de Novartis, la Jornada de treball en MPOC. La jornada es portarà a terme el proper 14 de novembre a l’Auditori del Centre Social del Parc Sanitari.
En aquesta segona edició es continuarà amb la feina iniciada ara fa un any i es parlarà de l’adaptació de les consultes i dels professionals a les noves necessitats sorgides arrel l’època de crisi actual. Una adaptació que no seria possible sense la col·laboració interrelació de tots els professionals interessats en aquesta malaltia.
La revisió dels nous tractaments broncodilatadors seran un altre dels temes a tractar durant el transcurs d’aquesta jornada de treball en MPOC.
Per poder assistir a la jornada s’ha de confirmar la presència enviant un correu electrònic a la següent adreça de correu electrònic: jornades@pssjd.org
Cal explicar, a més, que els assistents disposaran d’aparcament gratuït al pàrquing soterrani de l’Hospital General. Hauran d’acreditar l’assistència amb el programa de la jornada.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search