III Col·loqui Internacional SomaPsy

 a Institució
Ja són obertes les inscripcions del III Col·loqui Internacional SomaPsy, sobre Integració de l’Atenció a la Salut Física i la Salut Mental que tindrà lloc el proper 9 d’octubre de 2015 a CosmoCaixa, Barcelona.
Aquest III Col·loqui organitzat per Parc Sanitari Sant Joan de Déu, Fondation de Nant i Consorci Hospitalari de Vic tractarà de “La integració entre el sistema de salut i el de serveis socials, en l’enfocament integral de la salut mental”.
L’objectiu del col·loqui és donar vida i promoure el debat sobre la integració de l’atenció a la salut física i la salut mental des d’una única perspectiva integral que uneix diversos angles i disciplines i posa de manifest l’existència d’una xarxa de professionals compromesos amb promoure i concretar aquesta visió.
Per consultar el programa sencer del III Col·loqui Internacional SomaPsy, podeu fer clic aquí
Per formalitzar la vostra inscripció, podeu fer clic aquí
La novetat d’aquesta edició és el llançament de la convocatòria de pòsters per presentar projectes, experiències i iniciatives que girin al voltant dels temes que s’abordaran en la III edició d’aquest col·loqui. Durant la jornada s’exposaran els pòsters seleccionats.
Participa en la convocatòria de pòsters fent clic aquí
Si encara no coneixes SomaPsy, el portal del Parc Sanitari Sant Joan de Déu i Fondation de Nant que divulga i promou la visió integral en l’abordatge de la salut mental, pots consultar el web i subscriure’t (de forma gratuïta) al butlletí mensual.
Accedir al portal fent clic aquí
Accedir al butlletí, fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search