III Congrés Nacional Català d’Urologia

 a Institució
Del 8 al 10 de maig, Salou va acollir el III Congrés Nacional Català d’Urologia. Cita a la que no va faltar el Servei d’Urologia de l’Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
Desprès de dos anys de treball conjunt entre la Societat Catalana d’Urologia i l’Associació Catalana d’Uròlegs de Comarques, aquest congrés s’ha consolidat amb la celebració de la seva tercera edició i es converteix en una trobada referent de la urologia catalana. Un congrés que ha superat totes les expectatives a nivell científic i, especialment, a nivell humà, amb un ambient marcat per l’intercanvi, la cordialitat i el companyerisme entre tots els professionals d’aquesta especialitat.
La representació del Parc Sanitari va estar present en la taula rodona centrada en el tractament quirúrgic de l’estenosi d’uretra de la mà del Dr. Alfredo Gil Vernet, col·laborador de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu i la missió celebrada a Sucre l’any 2014 i del Dr. Manuel Céspedes, Cap del Servei d’Urologia de l’Hospital General.
120 uròlegs van estar presents en aquesta taula rodona i van poder conèixer un seguit de casos clínics tractats amb diferents tècniques, algunes dissenyades pel Parc, i els criteris que seguim al nostre centre en el tractament d’aquesta patologia.
Posteriorment a la taula, va celebrar-se un debat entorn les dades epidemiològiques de l’estenosi d’uretra a Cataluña. Hem de resaltar que, segons dades oficials, la meitat de les uretroplàsties que es realitzen en l’àmbit públic durant l’any 2014, es porten a terme a l’Hospital General.
Finalment, es va insistir en la necessitat de formar tant als residents com als responsables corresponents d’urologia pel que fa a aquesta patologia.
Per més informació respecte el III Congrés Nacional Català d’Urologia  podeu fer clic aquí
 
 
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search