III Torneig de futbol de Sant Joan de Déu

 a Institució
​Fa més de 10 anys que els usuaris dels Serveis de Rehabilitació del Baix Llobregat van formar l’equip de futbol que representa el Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Des d’aleshores, s’ha participat en diferents tornejos on s’han establert relacions amb equips d’altres països com ara Itàlia, un país on es treballa molt àmpliament la inclusió social de les persones amb malaltia mental a través de l’esport.
Sota aquest mateix objectiu, el novembre de 2009, s’aprova el Pla Director d’Educació a l’Activitat en Salut (PEAs) amb la finalitat de desenvolupar i organitzar les activitats físiques corporals, expressives i esportives a tota la xarxa. Es tracta d’un programa que contempla la Salut Física com a indispensable per a la salut mental i social dels éssers humans.
Ara, ha arribat el moment de celebrar el III Torneig Sant Joan de Déu de futbol que enguany compta amb la participació de 6 equips, entre ells dos d’italians, i amb un partit d’exhibició per part de l’Equip Femení del Reial Club Deportiu Espanyol.
L’equip dels Serveis de Rehabilitació del Baix Llobregat, de Cerdanyola, de Santa Coloma, l’equip de l’Hospital de Dia Esplugues/SRC Poble Sec juntament amb l’equip de l’Aquila i Pontedera (Itàlia), disputaran els diferents partits classificatoris.
El torneig, organitzat pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu, compta amb la col·laboració de l’Obra Social Sant Joan de Déu la Secretària General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna la Universitat Ramon Llull i el RCD Espanyol.
Durant l’entrega de premis, prevista cap a les 13.30 hores, assistiran els diferents representants de les entitats col·laboradores del torneig que, amb el seu suport solidari, fan possible aquestes accions d’educació i participació ciutadana amb l’objectiu de proporcionar coneixement i difusió de la malaltia mental i l’estigma social.

Veure invitació al torneig

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search