III Torneig Sant Joan de Déu de futbol

 a Institució

Fa més de 10 anys que els usuaris dels Serveis de Rehabilitació Comunitària del Baix Llobregat van formar l’equip de futbol que representa el Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Des d’aleshores, s’ha participat en diferents tornejos on s’han establert relacions amb equips d’altres països com ara Itàlia, un país on es treballa molt àmpliament la inclusió social de les persones amb malaltia mental a través de l’esport.

 

Sota aquest mateix objectiu, el novembre del 2009, s’aprova el Pla Director d’Educació a l’Activitat en Salut (PEAS) amb la finalitat de desenvolupar i organitzar les actvitats físiques corporals, expressives i esportives a tota la xarxa. Es tracta d’un programa que contempla la salut física com a indispensable per a la salut mental i social dels éssers humans.

 

Ara ha arribat el moment de celebrar el III Torneig Sant Joan de Déu de futbol que enguany se celebrarà el proper divendres dia 1 d’abril al camp de futbol municipal de la Via Fèrria de Cornellà de Llobregat. El torneig comptarà amb la participació de 6 equips, entre d’ells dos d’italians.

 

L’equip dels Serveis de Rehabilitació del Baix Llobregat, de Cerdanyola, de Santa Coloma,  l’equip de l’Hospital de Dia d’Esplugues/SCR Poble Sec juntament amb l’equip de l’Aquila i Pontedera (Itàlia), disputaran els diferents partits classificatoris.

 

El torneig organitzat pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu compta amb la col.laboració de l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu la Secretària General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna la Universitat Ramon Llull, el RCD Espanyol Femení i l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat.

 

Durant l’entrega de premis hi assistiran els diferents representants de les entitats col.laboradores del torneig que, amb el seu suport solidari, fan possible aquestes accions d’educació i participació ciutadana amb l’objectiu de proporcionar coneixement i difusió de la malaltia mental i l’estigma social.

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search