Implica’t – Per un pensament positiu!

 a Institució
El projecte d’Entrenament Meta-Cognitiu es tracta d’una teràpia psicològica, pionera al país. Pretén ajudar a les persones que pateixen esquizofrènia o altres trastorns psicòtics a identificar com funciona el nostre pensament. Ser conscient de com les coses que percebem són diferents segons la perspectiva, és el primer pas per poder tenir estratègies per a millorar el funcionament quotidià i les relacions amb els altres. Aquest pas és molt important per a que les persones que pateixen una malaltia mental puguin sentir-se integrades en la comunitat.
El projecte de metacognició és un dels projectes de recerca que més directament connecten amb l’àmbit assistencial i que, per tant, de manera més clara generen beneficis per als usuaris/es que participen. Per aquest motiu, aquesta teràpia s’està portant a terme, ja des del 2011, a diferents serveis del Parc Sanitari Sant Joan de Déu: Centres de Salut Mental, Hospitals de Dia i, darrerament, també als Serveis de Rehabilitació Comunitària.
Parlem d’un estudi clínic innovador que genera evidencia sobre com els tractaments psicològics milloren els símptomes i el funcionament psicosocial de les persones afectades. Aquest fet és important perquè, en alguns casos, la medicació no és suficient per a millorar el funcionament social de les persones afectades. Un avenç important tenint en compte que l’esquizofrènia afecta a 1 de cada 100 persones.
La teva implicació és imprescindible! Dóna a  conèixer el projecte!! Entre tots el podrem portar a terme!!!
Per més informació, podeu consultar la plataforma Implica’t, fent clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search