Investigadors del Parc Sanitari Sant Joan de Déu s’uneixen a la Festa de la Ciència

 a Esdeveniments

El cap de setmana del 26 i el 27 d’octubre el Moll de la Fusta acull gairebé 200 d’activitats per acostar ciència, tecnologia i cultura a públics de totes les edats.

Professionals de la recerca del Parc Sanitari Sant Joan de Déu se sumen al centenar d’experts que protagonitzaran la 13a edició de la Festa de la Ciència els dies 26 i 27 d’octubre al Moll de la Fusta de Barcelona. Amb gairebé 200 activitats repartides en 26 espais, els investigadors posaran el seu coneixement a l’abast de tothom.

En aquesta edició de la Festa de la Ciència, es presentaran propostes en matèria de ciència i tecnologia que van des de les troballes i coneixements clàssics, fins als descobriments més capdavanters, a través de diversos formats en què sovint la ciència i la tecnologia es troben amb les arts visuals i l’espectacle.

Els professionals de l’àrea de Docència, Recerca i Innovació del Parc Sanitari, Christian Stephan-Otto, Susana Ochoa i Judith Usall conduiran, dissabte 26 d’octubre, les dues activitats que us detallem a continuació.

“Entrendre’ns i entendre les altres persones”

Com interpretem els fets que passen en el nostre dia a dia? Sabem posar-nos en el lloc de l’altre i comprendre què sent? En aquest taller, les doctores Susana Ochoa i Judith Usall donen claus per saber més sobre l’empatia i la importància que juga en les relacions socials i interpersonals.

Espai 6. Viure més, viure millor

12.50 – 13.45 h

“Empremtes cerebrals de la malaltia psiquiàtrica i neurològica”

La forma del nostre cervell està determinada per múltiples factors, alguns d’heretats i d’altres que provenen del nostre entorn. El doctor Christian Stephan-Otto descobreix les pistes sobre els problemes de salut mental i neurològics que dona aquesta morfologia cerebral.

Espai 9. Microxerrades

16.15 h

Totes les activitats de la 13a Festa de la Ciència són d’accés lliure i gratuïtes. Si voleu conèixer el programa complet d’activitats, feu clic aquí.

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search