IV Jornada Comitè d’Ètica Assistencial

 a Institució
La IV Jornada Comitè d’Ètica Assistencial es celebrarà el proper 4 de novembre de 2015 sota el títol “Informem? Excessos i carències de la comunicació en salut”.
Es diu que vivim en la “societat de la informació”, però si reflexionem una mica, descobrirem que es tracta més aviat d’una “societat de dades, moltes dades”. Aquestes, aïllades no són informació. En el camp de la salut necessiten ser interpretades per que puguin resultar útils.
Els professionals i les institucions sanitàries identifiquem bàsicament tres “productes” de la nostra tasca: diagnòstics, cures i tractaments. Això és innegable, però el que fem gairebé tots cada dia és comunicar amb les persones que atenem. Ho podrem fer bé o malament, però inevitablement comunicarem.
“L’objectiu d’informar a un pacient
és fer-lo competent per a prendre decisions
sobre la seva pròpia salut”
Per consultar el programa de la IV Jornada del Comitè d’Ètica Assistencial, podeu fer clic aquí
Per descarregar el programa en versió PDF, podeu fer clic aquí
Aquesta jornada ha estat Acreditada pel Consell Català de la Formació Continuada de les Professions Sanitàries (CCFCPS) amb 0,6 crèdits.
El cost d’inscripció és de 30 euros. Per formalitzar-la s’ha d’enviar un correu electrònic, adjuntant el comprovant de la transferència a l’adreça jornadacea@pssjd.org
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search