IX Congrés Nacional i I Congrés Internacional de Sanitat Penitenciària

 a Institució
​Madrid va acollir del 15 al 17 de novembre el IX Congrés Nacional i el I Congrés Internacional de Sanitat Penitenciària on va estar representat el Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
Ha destacar el primer premi a la millor comunicació d’infermeria rebut arrel la presentació que portava per títol “Alteraciones del sueño en pacientes afectos de Hepatitis C tratados con interferon pegilado”. Estudi on han participat Laura Macià, Ana Rodríguez, Carlos Rodrigo i Vicenç Tort, i han col·laborat Cristina Varoucha i el Dr. Antonio Da Silva, membres del servei mèdic del centre penitenciari Quatre Camins. A més, es van presentar una altre comunicació oral i un pòster sobre la mateixa temàtica.
Aquesta bona notícia, però, no és l’única i es que el Parc Sanitari va tindre una participació molt activa en aquest IX Congrés Nacional i I Congrés Internacional de Sanitat Penitenciària.
També va presentar-se el llibre “Guía de atención y tratamiento en prisión por el uso de drogas” on han participat en alguns capítols del llibre el Dr. Álvaro Muro i el Dr. Vicenç Tort.
Per últim, la nostra institució, mitjançant el Dr. Tort, va participar en el Comitè Científic i en la direcció d’un taller sota el nom de “El paciente agitado” així com moderant les taules de salut mental i una de les taules de comunicacions orals de salut mental.
Des d’aquí volem felicitar a tots els professionals implicats per la feina realitzada!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search