IX Congrés Nacional i I Congrés Internacional de Sanitat Penitenciària

 a Institució
​Madrid va acollir del 15 al 17 de novembre el IX Congrés Nacional i el I Congrés Internacional de Sanitat Penitenciària on va estar representat el Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
Ha destacar el primer premi a la millor comunicació d’infermeria rebut arrel la presentació que portava per títol “Alteraciones del sueño en pacientes afectos de Hepatitis C tratados con interferon pegilado”. Estudi on han participat Laura Macià, Ana Rodríguez, Carlos Rodrigo i Vicenç Tort, i han col·laborat Cristina Varoucha i el Dr. Antonio Da Silva, membres del servei mèdic del centre penitenciari Quatre Camins. A més, es van presentar una altre comunicació oral i un pòster sobre la mateixa temàtica.
Aquesta bona notícia, però, no és l’única i es que el Parc Sanitari va tindre una participació molt activa en aquest IX Congrés Nacional i I Congrés Internacional de Sanitat Penitenciària.
També va presentar-se el llibre “Guía de atención y tratamiento en prisión por el uso de drogas” on han participat en alguns capítols del llibre el Dr. Álvaro Muro i el Dr. Vicenç Tort.
Per últim, la nostra institució, mitjançant el Dr. Tort, va participar en el Comitè Científic i en la direcció d’un taller sota el nom de “El paciente agitado” així com moderant les taules de salut mental i una de les taules de comunicacions orals de salut mental.
Des d’aquí volem felicitar a tots els professionals implicats per la feina realitzada!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

Start typing and press Enter to search