IX Curs d’Avaluació Econòmica i Política Socioasanitària

 a Institució
 La Universitat Loyola Andalucia de Sevilla acollirà del 5 al 8 d’octubre de 2015 el IX Curs d’Avaluació Econòmica i Política Socioasanitària.
El curs està organitzat pel Parc Sanitari,l’ Associació científica PSICOST, la London School of Economics and Political Science, el Center of the Economics of Physical and Mental Health (Institute of Psychiatry, King’s College London) i la Universidad Loyola Andalucía.
L’objectiu d’aquest curs és dotar a l’alumne dels coneixements bàsics sobre l’economia de la salut i política sociosanitària amb un especial èmfasi sobre l’assistència primària i la salut mental. Les capacitats esperades amb saber interpretar, dissenyar i portar a terme estudis d’economia de la salut orientats a política i gestió sociosanitària.
El Curs d’ Avaluació Econòmica i Política Socioasanitària està dirigit a professionals i directius de serveis sanitaris públics o privats llicenciats en econòmiques, administració i direcció d’empreses medicina, psicologia i altres titulats universitaris sense experiència professional prèvia.
Les places per assistir al curs són limitades. Per formalitzar-la i tenir més informació, consultar el tríptic del curs.

Per més informació podeu fer clic aquí

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search