IX Jornades sobre Atenció Espiritual i Religiosa

 a Institució
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu acollirà els propers 19 i 20 d’octubre les IX Jornades sobre Atenció Espiritual i Religiosa. Seguint la línea temàtica del 2010 dedicada a la “Sanació i religions”, aquest any les jornades porten el títol “Les religions i l’acompanyament a la mort: El final de la vida i el dol”.
Aquestes jornades responen al compromís i s’emmarquen en la iniciativa del Servei d’Atenció Espiritual i Religiosa del Parc Sanitari d’organitzar anualment, entre d’altres coses, unes jornades formatives adreçades als col·laboradors, sobre temes i aspectes que tinguin relació amb l’atenció de la dimensió espiritual de les persones de les quals tenim cura.
Es tracta d’una iniciativa que es fomenta en els conceptes i models d’atenció promoguts per l’Administració i, per descomptat, en l’ideari de la nostra mateixa Institució, la qual concep la persona com una estructura polidimensional, és a dir, biològica, psicològica, social i espiritual i, consegüentment, amb dret a ser tractada d’una forma integral en totes aquestes dimensions.
Les IX Jornades sobre Atenció Espiritual i Religiosa són d’accés lliure prèvia inscripció mitjançant un correu electrònic a:
–       Maria Carmen Márquez Muriel: mcmarquez@pssjd.org
–       Elisabeth Lheure: e.lheure@unescocat.org
A més, tots els inscrits tindran l’oportunitat d’escollir un dels tallers que es portaran a terme durant aquests dos dies. L’única taller, però, que té limitada la seva afluència és el de dimecres dia 19 a la tarda destinat només a personal sanitari.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search