Ja està a la venda la 7a edició del calendari solidari “Bombers amb causa” 2018!

 a Institució
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu estrena col·laboració, per primera vegada, en l’edició del calendari Bombers amb causa 2018, i ho fa amb la participació d’infants del programa Kidstime​.
Durant l’estiu, quan es va dur a terme la producció del calendari, alguns infants del programa Kidtsime i les seves famílies van poder gaudir d’una experiència inoblidable al ser protagonistes, per un dia, d’una sessió fotogràfica del més divertida. El resultat d’hores de somriures i emocions ha quedat palès al mes de desembre del projecte solidari Bombers amb causa 2018.
Però els seus somriures, junt amb els dels bombers de parcs d’arreu de Catalunya, veritables artífexs d’aquest projecte solidari,  no són els únics que es poden veure en el calendari. Aquesta setena edició ha incrementat la presència territorial amb la incorporació d’altres centres, fet que ha permès la participació de nens i nenes atesos a l’Hospital Sant Joan de Déu Terres de Lleida junt amb els ja habituals infants de l’Hospital Maternoinfantil Sant Joan de Déu Barcelona. Enguany, els fons aconseguits també aniran destinats a finançar programes socials de Sant Joan de Déu per a la infància en risc.
Programa Kidstime per a nens i nenes i joves vulnerables
Tenir un progenitor amb problemes de salut mental augmenta el risc de presentar dificultats socials i de conducta durant la infància, i de salut mental en l’adolescència. Amb la finalitat de protegir a aquesta població de risc, així com als seus progenitors, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu (PSSJD), la Fundació Orienta i el Complex Assistencial Benito Menni, a través d’una aliança de col·laboració dins del Clúster de Salut Mental de Catalunya apliquen, des de l’any 2014, el programa Kidstime, pioner a escala estatal.
Kidstime, un programa de prevenció primària i d’intervenció multi familiar, té com a objectiu fomentar actituds resilients en tota la família, especialment, en les filles i fills de mares i pares que presenten un trastorn mental greu, per tal de prevenir possibles trastorns mentals d’aquest grup de risc. En aquest sentit, mares, pares i menors participen conjuntament en tallers de dues hores de duració per tal de fomentar la unitat familiar i establir relacions de qualitat amb un vincle positiu.
Els professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu dels Centres de Salut Mental de Castelldefels i de Gavà realitzen aquests tallers juntament amb professionals de salut mental infanto-juvenil de la Fundació Orienta, impulsors del projecte. El programa també es realitza en el municipi de Sant Boi, juntament amb professionals del Complex Assistencial Benito Menni, i a Cornellà, amb professionals del Parc Sanitari i de l’Hospital Maternoinfantil Sant Joan de Déu Barcelona.
El projecte solidari del calendari Bombers amb causa
El projecte del calendari solidari Bombers amb causa va néixer arran de la iniciativa personal de tres bombers voluntaris, Arnau Fabregat, Òscar Sánchez i David Colomé, que van decidir el 2011 que volien contribuir activament a millorar la qualitat de vida de les nenes i nens que tenen alguna malaltia. La seva proposta es va convertir en una realitat que suma cada any més col·laboracions, implicacions i fons per a continuar investigant. De fet, ara com ara, Bombers amb causa ha permès recaptar més de 300.000€.
El calendari 2018 inclou consells de prevenció de riscos, una de les tasques dels bombers cap a la ciutadania. Cada mes ens acosta un consell de manera divertida, gràcies a la implicació dels bombers i els infants en fer de cada fotografia una jornada especial. A més, l’il·lustrador Javi Royo ha col·laborat en el disseny i els vinils per decorar el calendari.
Podeu adquirir el calendari al hall de l’Hospital General del Parc Sanitari, del 28 de novembre a l’1 de desembre i de 9.00 a 19.00, juntament amb la venda de ponsèties que es fa cada any.
També el podeu comprar a l’oficina de l’Obra Social Sant Joan de Déu, a la botigueta de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona, als Parcs de Bombers de la Generalitat, Barcelona i Andorra així com als supermercats Bon Preu, les botigues Natura i a les següents botigues Abacus: Balmes, Sabadell, Santa Coloma de Gramenet, Urquinaona, Badalona, Sants, UAB, Girona, Perú, Lleida, Vic Universitaria, Tarragona, Sant Andreu, Manresa, Reus, Mataró, Sant Boi, Vilanova, Mollet, Igualada, Granollers, Vic, Figueres, L’Illa Diagonal, Sant Cugat, L’Hospitalet, Còrsega, Terrassa, Cornellà, Fabra i Puig, Vilafranca, Olot, Baricentro, Abrera, Blanes, Figueres CPB, Masnou, Golmés.
En el cas que vulgueu fer-vos amb el calendari via online, ho podeu fer a través de la botiga de Solidaritat Sant Joan de Déu fent clic aquí.
Comprant el calendari solidari Bombers amb causa 2018 estareu ajudant a finançar programes de recerca en malalties infantils i d’atenció a nenes i nens en risc d’exclusió.
Des del Parc Sanitari volem agrair, a Solidaritat Sant Joan de Déu l’oportunitat que han donat als infants del programa Kidstime i a les seves famílies perquè els seus somriures quedin immortalitzats per sempre més en el calendari Bombers amb causa 2018!

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search