Ja està disponible la Memòria anual 2018 del Parc Sanitari Sant Joan de Déu

 a Institució

Sota el títol “Les persones som la clau de l’èxit”, aquest document, que aplega l’activitat duta a terme al llarg d’un any, posa en valor la implicació, el compromís i l’esforç del capital humà de l’organització.

És complex plasmar en una memòria institucional tot el gruix de l’activitat realitzada durant 12 mesos. Tanmateix, aquesta memòria institucional sí que reflecteix els principals àmbits d’actuació del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, l’activitat diària de l’equip professional, el voluntariat i totes les persones que hi col·laboren.

L’equip humà, principal actiu del Parc Sanitari Sant Joan de Déu

Durant el 2018, s’han materialitzat objectius i reptes, s’han desenvolupat projectes i, de nou, les persones vinculades a l’organització han deixat una empremta significativa, gràcies a totes les accions que han impulsat i desenvolupat. Cal agrair, a totes elles, el suport i el treball participatiu.

Ha estat un any en què destaca la definició del segon Pla estratègic +Nexes 2018-2020, amb l’atenció als col·lectius més vulnerables de la societat com un dels seus eixos fonamentals. L’aposta de futur del Parc Sanitari segueix orientada a una millora contínua que reverteixi en la societat, la ciutadania i en les persones ateses, cada dia, en els nostres recursos; això és, en definitiva, un reflex d’una organització que forma part de Sant Joan de Déu, amb vocació de servei, que ofereix una atenció holística i integral, i amb l’hospitalitat com a valor diferencial.

Una memòria sostenible

Amb la intenció de ser respectuosos amb el medi ambient i seguint les passes dels darrers anys, aquesta memòria té format 2.0, per aquest motiu no està disponible en paper.

Podeu consultar la Memòria anual 2018 del Parc Sanitari Sant Joan de Déu fent clic aquí.

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search